top of page

Bijles voor de basisschool in Dordrecht

✔ Driehoeksverhouding

✔ Interculturele insteek

✔ Focus op persoonlijke aandacht

Met onze bijles voor jouw kind als leerling op de basisschool in Dordrecht wordt hen geleerd om zich binnen de eigen capaciteiten te ontwikkelen. Stichting Lina helpt elk kind om te groeien in hun eigen vaardigheden zodat iedereen een gelijke kans krijgt in het onderwijs. Je profiteert bij ons van bijles in samenwerking met de basisschool zodat de lessen afgestemd worden op het leertraject van jouw kind.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

High%20Fives_edited.jpg

Gepersonaliseerde bijles voor jouw kind als leerling van een basisschool in Dordrecht

Als onderwijsondersteuner snappen we dat ieder kind een andere leerweg kent. Daarom reken je bij ons altijd op persoonlijke begeleiding. De lessen worden dus altijd op de behoeftes van jouw kind afgestemd. Heeft jouw kind last van concentratieproblemen of vindt jouw kind het lastig om structuur aan te brengen in hun werk? Met onze ondersteuning voor de basisschool leert jouw kind aan deze vaardigheden te werken. Daarbij werkt jouw kind aan de vakken waar zij wat meer moeite mee hebben. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan met onze bijlessen voor rekenen.

Ontdek welk van onze pakketten bij jouw kind past

Ben je benieuwd naar welke bijles of cursus het beste past bij jouw kind als leerling op de basisschool? Wij vertellen je hier graag meer over. Neem contact met ons op en bel bijvoorbeeld naar 06 388 590 89. Dan kijken we samen welke pakketten heb beste aansluiten op jullie wensen en capaciteiten.

bottom of page