top of page

Bijles Engels in Dordrecht

✔ Driehoeksverhouding

✔ Interculturele insteek

✔ Focus op persoonlijke aandacht

Zoek jij bijles Engels in Dordrecht omdat jouw kind wat meer moeite heeft met dit vak? Stichting Lina helpt je graag hun vaardigheden in dit vak en de studievaardigheden van jouw kind in het algemeen te ontwikkelen. Dit doe je doordat jouw kind bij ons door extra persoonlijke aandacht krijgt en jij als ouder samen met de school bij het leerproces betrokken wordt.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

High%20Fives_edited.jpg

Kies voor bijles Engels die op jouw kind wordt afgestemd

Als onderwijsondersteuner helpen wij jouw kind met onze bijles Engels zelfstandig te werken en vertrouwen te hebben in hun eigen vaardigheden. Dit doet jouw kind in hun vertrouwde thuisomgeving. Zo leert jouw kind de taal en jezelf beter kennen in een ruimte waarin zij zich op hun gemak voelen. Het voordeel van dit passend onderwijs is dat er alle tijd en aandacht is voor de leerling. Wil jij liever kies voor bijles Engels in een groepsverband? Sluit dan aan bij een van onze kleine groepen van maximaal vier personen en ontdek de vele voordelen van bijles in groepsverband.

Ontvang bijles van een ervaren vakdocent

Welke opleiding jouw kind ook volgt, als onderwijsondersteuner in het mbo, de basisschool en de middelbare school vinden wij altijd een passende en ervaren vakdocent om hen bijles Engels te geven. Wil jij ook bijles van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 388 590 89 voor meer informatie over onze pakketten en diensten.

bottom of page