top of page

Extra ondersteuning voor passend onderwijs

✔ Driehoeksverhouding

✔ Interculturele insteek

✔ Focus op persoonlijke aandacht

Reken op ons om jou van extra ondersteuning te voorzien en passend onderwijs te verzorgen met een arrangement voor de basisschool. Zo vindt jouw kind binnen het regulier onderwijs hun plaats en leert jouw kind zich te ontwikkelen binnen hun eigen capaciteiten. Stichting Lina zorgt voor gelijke kansen in het onderwijs en verzorgt daarom extra ondersteuning in de vorm van een passend arrangement voor leerlingen op de basisschool.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

High%20Fives_edited.jpg

Extra ondersteuning en begeleiding binnen onze pakketten voor passend onderwijs

Tijdens elke stap van onze ondersteuning in het onderwijs staat persoonlijke aandacht centraal. Dit wordt gecombineerd met een driehoeksverhouding tussen jouw kind als leerling, jij als ouder en de basisschool. Zo krijgt jouw kind van iedereen een extra ondersteuning wordt hen geleerd zich op hun eigen tempo te ontwikkelen binnen ons arrangement voor passend onderwijs voor de basisschool. Jouw kind werkt met onze ervaren docenten aan zowel de vakken waar zij moeite mee hebben als hun studievaardigheden en zelfstandigheid. Wil je online ondersteuning of past een cursus aan huis beter bij jouw kind? Wij verzorgen dit alles binnen onze diverse pakketten. Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende bijlespakketten:

Zo realiseren we met ons arrangement en onze extra ondersteuning passend onderwijs voor jou als leerling op de basisschool.

Ontdek hoe we jouw kind helpen

Met ons arrangement krijgt jouw kind dus de extra ondersteuning die zij nodig hebben voor passend onderwijs op de basisschool. Ben je benieuwd naar welke diensten wij bieden binnen onze ondersteuning voor de basisschool? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar 06 388 590 89 of stuur een e-mail naar info@stichtinglina.nl. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van onze arrangementen.

bottom of page