top of page

Bijles wiskunde in Dordrecht

✔ Driehoeksverhouding

✔ Interculturele insteek

✔ Focus op persoonlijke aandacht

Voor leerlingen op de middelbare school bieden wij bijles wiskunde in Dordrecht. Hierdoor maak jij je niet langer zorgen over de cijfers van jouw kind en leren zij nieuwe studievaardigheden aan. Bij Stichting Lina reken je bovendien op een persoonlijke benadering waarin jouw kind en hun eigen leerdoelen altijd centraal staan. Laat ons bij jou thuis langskomen of volg onze lessen in kleine groepen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

High%20Fives_edited.jpg

Onze bijles betrekt het kind, de ouders en de school bij jouw voortgang in wiskunde

Wiskunde is voor velen een lastig vak, daarom bieden wij een persoonlijk pakket aan voor passende bijles via onze ondersteuning in het middelbaaronderwijs. Daarin worden zowel jouw kind als jij als ouder en de school betrokken om jouw kind zo goed mogelijk te helpen. Hiermee werkt jouw kind aan hun wiskunde- en studievaardigheden. Zo krik je niet alleen de cijfers op, maar zorg je er ook voor dat jouw kind de stof in het vervolg beter opneemt. Zou je ook graag huiswerkbegeleiding op de middelbare school ontvangen? Hierbij helpen we jou natuurlijk ook graag.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Wil jouw kind ook beter worden in wiskunde met onze bijles? Neem dan snel contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 06 388 590 89 of stuur een e-mail naar info@stichtinglina.nl. Als onderwijsondersteuner beschikken wij over een team van ervaren docenten en begeleiders die jouw kind graag helpen jezelf te ontwikkelen.

bottom of page