top of page

Onderwijsondersteuner in het mbo

✔ Driehoeksverhouding

✔ Interculturele insteek

✔ Focus op persoonlijke aandacht

Het vervolgonderwijs is een belangrijke periode voor velen, maar met ons als onderwijsondersteuner in het mbo maakt jouw kind er gegarandeerd wat moois van. Stichting Lina in Dordrecht helpt studenten zichzelf, hun zelfvertrouwen en hun zelfredzaamheid te ontwikkelen. Reken op ons voor begeleiding op topniveau en leer met de hulp van onze onderwijsondersteuner voor het mbo zelf de regie in handen te nemen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

High%20Fives_edited.jpg

Wij zijn een persoonlijke onderwijsondersteuner in het mbo

Wanneer je op zoek gaat naar ondersteuning in het onderwijs, wil je als ouders natuurlijk niet jouw kind uit het oog verliezen. Daarom reken je bij ons op een benadering waarin het kind, de ouders en de school centraal staan. Kies voor hulp online of schakel ons in de Drechtsteden in voor face-to-face begeleiding. Je hebt bij ons de keuze uit diverse pakketten die helpen om binnen jouw eigen capaciteiten te ontwikkelen. Daarnaast maak je gebruik van onze gespecialiseerde trajecten zoals:

Binnen deze lessen besteedt jouw kind met ons als onderwijsondersteuner voor middelbaaronderwijs extra aandacht aan specifieke vakken binnen het mbo om alle ruimte te krijgen om hierin te ontwikkelen.

Laat jouw kind zich verder ontwikkelen

Zou jij er graag voor willen zorgen dat jouw kind beter presteert op school en tegelijkertijd leert te werken aan persoonlijke vaardigheden? Schakel dan Stichting Lina in en kijk hoe jouw kind opbloeit onder de persoonlijke begeleiding van onze onderwijsondersteuner in het mbo. Neem vandaag nog contact met ons op en bel naar 06 388 590 89.

bottom of page