top of page

Bijles scheikunde in Dordrecht

✔ Driehoeksverhouding

✔ Interculturele insteek

✔ Focus op persoonlijke aandacht

Als jij op zoek bent naar bijles scheikunde met een persoonlijke insteek in Dordrecht, helpt Stichting Lina je graag. Wij verzorgen online ondersteuning en bijlessen aan huis voor elk type leerling. Jouw kind leert bij ons te vertrouwen op hun eigen vaardigheden. Het gaat bij ons niet alleen om cijfers; de ontwikkeling van jouw kind staat altijd voorop. Kies dus voor onze bijles zodat jouw kind scheikunde beter leert te begrijpen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

High%20Fives_edited.jpg

Je staat er bij onze bijles scheikunde nooit alleen voor

Vertrouw op ons als ervaren ondersteuner in het middelbaaronderwijs om jouw kind van goede bijles scheikunde te voorzien. Scheikunde is een lastig vak voor veel leerlingen en meestal krijgt jouw kind in de les niet genoeg tijd en aandacht om de stof te begrijpen. Daarom reken je op ons om jouw kind dit wel te bieden. Heeft jouw kind ook moeite met natuurkunde? Combineer dit pakket dan met onze bijlessen natuurkunde en leer hoe je het beste met deze lastige vakken omgaat. Dit doet jouw kind niet alleen, we werken als onderwijsondersteuner samen met jou als ouder en de school om het beste resultaat mogelijk te maken.

Schrijf je vandaag nog in voor een pakket

Wil jouw kind deelnemen aan een fijne groep voor bijles scheikunde in Dordrecht? Schrijf je dan vandaag nog in voor een van onze pakketten en laat jouw kind zichzelf ontwikkelen tot zelfverzekerde leerling. Kies voor een groepssessie of voor bijles aan huis. Neem contact met ons op en bel 06 388 590 89 of stuur een e-mail naar info@stichtinglina.nl om aan de slag te gaan.

bottom of page